7 Aralık 2008 Pazar

Cnbc-e Bayram Kuşağı


Bayram tatilinde çoğu kanalın yaptığı bir şey aslında bayram kuşağı.Dizilerin yeni bölümleri yayınlanmaz nerde eski dandik film varsa onlar konulur.

Her zamanki ritüelim olan televizon seyrederken bir yandan laptopumun karşında internette dolanırken müzik dinliyordum.Yanılmıyorsam Terminator:SCC 'nin reklam arasıydı.

Cnbc-e'de dizilerinin bölümlerinin yayınlamayıp bayram kuşağı yapmış kendine.Yaz boyunca sürekli tekrarını verdiği scrubs 7. sezon ve how i met your mother 3. sezon var(sezonun bütün bölümleri) ayrıyetten yine tscc'nin(The terminator the sarah connor chronicles) 1. sezon ve 2. sezonun yayınlanan bölümleri Prison break 4. sezonun yayınlanan bölümleri ve bir dizi daha vardı sanırım ama hangisiydi aklıma gelmedi.

Ben yaptığını saçma buldum zaten sürekli tekrarlarını vermekte dizilerinin.Kaçıranlar elbet izler.Normal dizilerden vakit bulamayıp ( normal dizilerden kastım Tr dizileri) izleyemeyenlerin seyretmesi için zaten yayındığı gün , gece tekrarları veriliyor.Hafta sonuda yine tekrarlar veriliyor.Bildiğim kadarıyla günün primetime'ınıda sabaha karşı yine yayınlıyor.Fazla yayınlamaktan bir süre sonra gına getircekler izleyenlere benden söylemesi :D.

Hiç yorum yok: